Kicki Yang Zhang is een in Berlijn gevestigde kunstenaar en model die sinds haar debuutcampagne in 2018 in een rap tempo naam heeft gemaakt in de modewereld. Ze heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd, met samenwerkingen met grote merken zoals Gucci, Burberry en Maison Margiela. Zhang staat bekend om haar unieke mix van kunst en mode, waarbij ze haar Chinese achtergrond en artistieke flair volledig tot uiting laat komen. Nu breidt ze haar samenwerkingen verder uit naar de sneakerwereld, en Asics is de nieuwste toevoeging aan die lijst.

De samenwerking tussen Kicki Yang Zhang en Asics resulteert in twee opvallende versies van de populaire Gel-NYC sneaker. Beide ontwerpen zijn een eerbetoon aan Zhang's artistieke visie, met als centraal thema "Yin en Yang." De sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren "Cream" en "Black", elk met een eigen karakter en uitstraling.

Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Cream Foto 1

Ga jij voor de roze of zwarte versie van de Kicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc sneaker?

De Kicki Yang Zhang x Asics Gel-NYC "Black" heeft een gedurfd, volledig zwart design met metallic zilveren accenten op de overlays en Asics-branding. Deze glanzende details zorgen voor een opvallend contrast, waardoor de sneaker een moderne en premium uitstraling krijgt. De Kicki Yang Zhang x Asics Gel-NYC "Cream" is de perfecte tegenhanger, met zachte pastelkleuren zoals roze, wit en crème, gecombineerd met een glitterende donkerroze gel in de tussenzool die een speelse touch toevoegt. Beide sneakers bevatten een cartoonachtig portret van Zhang op de binnenzool, wat een persoonlijke stempel van de kunstenaar toevoegt en nogmaals onderstreept dat dit een unieke samenwerking is.

Er is bewust gekozen voor de Gel-NYC sneaker als 'canvas', een model dat bekendstaat om zijn unieke mix van verschillende Asics-ontwerpen. Het bovenwerk is geïnspireerd op de Gel-Nimbus 3, een klassieker onder de hardloopschoenen van Asics. Daarnaast zijn er details te herkennen van de MC-Plus V, terwijl de tussenzool gebruikmaakt van de Gel-Cumulus 16 technologie, die zorgt voor ultiem comfort en demping.

Scoor zowel de Kicki Yang Zhang x Asics Gel-NYC "Cream" als de Kicki Yang Zhang x Asics Gel-NYC "Black" op donderdag 26 september bij diverse verkooppunten.

Kicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc in "Cream" en "BlackKicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc "Cream"

Sep
26
Out now
Kicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc "Cream"

Kicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc "Cream"

1203A571-100
Alle verkooppunten
Sep
26
Out now
Kicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc "Black"

Kicki Yang Zhang x Asics Gel-Nyc "Black"

1203A571-001
Alle verkooppunten
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Black Foto 1
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Cream Foto 2
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Cream Foto 3
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Black Foto 2
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Black Foto 3
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Black Foto 4
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Cream Foto 4
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Cream Foto 5
Kicki Yang Zhang x Asics Gel Nyc Cream Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur