Zaterdag 5 oktober komt Jordan met een geweldige nieuwe Air Jordan 1 sneaker, geïnspireerd op de "Satin Bred" versie van de AJ1 die in 2023 werd uitgebracht. Dit keer gaat het om de Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns "Satin Shadow".

Wat deze release bijzonder maakt, is niet alleen de stijlvolle look, maar ook het gebruik van luxueuze materialen. De "Satin Shadow" combineert de klassieke kleurencombinatie van Black, Medium Grey en White met een opvallende twist: een zachte, glanzende satijnen afwerking die het model een extra vleugje verfijning geeft. Dit materiaal werd al eerder succesvol toegepast in de Air Jordan 1 High OG "Satin Bred" uit 2023, en de "Satin Shadow" belooft net zo’n groot succes te worden.

Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns Satin Shadow Foto 1

De Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns "Satin Shadow" is een masterclass in materiaalgebruik

De combinatie van satijn en leer maakt deze sneaker niet alleen tot een fashion statement, maar zorgt ook voor een subtiel contrast tussen de verschillende texturen. Het satijn straalt luxe uit, terwijl de leren overlays de schoen structuur en extra duurzaamheid bieden. Dit alles is perfect in balans gebracht door het subtiel geborduurde Wings-logo op de enkel en de iconische Swoosh aan de zijkant, uitgevoerd in grijs. Wat comfort betreft stelt deze release zeker niet teleur: de middenzool biedt uitstekende ondersteuning, terwijl de klassieke rubberen buitenzool zorgt voor optimale grip.

Scoor deze fraaie Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns "Satin Shadow" op zaterdag 5 oktober bij diverse verkooppunten.

Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns "Satin Shadow"

Oct
05
Coming soon
Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns "Satin Shadow"

Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns "Satin Shadow"

FD4810-010
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns Satin Shadow Foto 2
Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns Satin Shadow Foto 3
Air Jordan 1 Retro Hi OG Wmns Satin Shadow Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur