De QUAI 54 World Streetball Championships, dat in 2003 werd opgericht door Hammadoun Sidibé en Thibaut de Longeville, is een belangrijk evenement dat jaarlijks in Parijs wordt gehouden ter ere van het basketball. In samenwerking met Jordan presenteert dit evenement niet alleen exclusieve sneakerreleases, maar eert het ook de impact van Michael Jordan op de sport. Dit jaar wordt een nieuw ontwerp van de Air Jordan 1 Low geïntroduceerd, die aan de Quai 54-collectie wordt toegevoegd en de spirit van het festival belichaamt. 

De Air Jordan 1 Low Quai 54 "Off Noir" maakt gebruik van een verfijnd design met een combinatie van zwart suede en wit leer. Het zwarte suede omhult de toebox, zijpanelen en mesh tong en straalt een en al premium uit. Daarnaast trekken accenten van wit leer op de Swooshes en overlays de aandacht. Met het “Quai 54”-logo in blauw op de achterkant eren de sneakers het beroemde evenement. Een bijpassende blauwe rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Deze sneaker zal in juni gaan droppen, zodra we de exacte releasedatum hebben melden we ons via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Air Jordan 1 Low Quai 54 Off Noir Foto 7
Air Jordan 1 Low Quai 54 Off Noir Foto 8
Air Jordan 1 Low Quai 54 Off Noir Foto 2
Air Jordan 1 Low Quai 54 Off Noir Foto 5
Air Jordan 1 Low Quai 54 Off Noir Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur