De Air Jordan 3 sneaker werd voor het eerst uitgebracht in 1988. Deze iconische sneaker werd ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield, in opdracht van Jordan. Vrijdag verschijnt er weer een prachtige colorway voor dames, want dan komt de Air Jordan 3 Wmns "Desert Camo" uit, die gebruik maakt van een opvallende camouflageprint.

Nu het WNBA (Women's National Basketball Association) seizoen 2024 op het punt staat om te beginnen, onthult Jordan Brand een officiële WNBA x Air Jordan 3 collab in de vorm van deze Desert Camo-release voor dames. Deze samenwerking benadrukt de dynamische synergie tussen de opkomende talenten van de WNBA en de iconische sneakers en kleding van Jordan.

Er is gekozen voor een bovenwerk dat is uitgevoerd in een Desert Camo colorway. Het is gemaakt van duurzaam canvas, waardoor de sneaker er zowel stevig als stijlvol uitziet. Op de tong staat een wit geborduurd Jumpman-logo, met op de hakken een zwarte Jumpman. Om de samenwerking met de vrouwenbond te versterken, staat het WNBA-logo op de binnenzool. Een witte tussenzool met zichtbare Air units en een semi-transparante gum buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Scoor deze prachtige Jordan 3 op vrijdag 19 juli via diverse verkooppunten.

Air Jordan 3 Wmns "Desert Camo"

Jul
19
Air Jordan 3 Wmns "Desert Camo"

Air Jordan 3 Wmns "Desert Camo"

HM4301-200
Alle verkooppunten
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 2
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 3
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 4
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 5
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 6
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 7
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 8
Air Jordan 3 Desert Camo Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur