Joe Freshgoods en New Balance zetten hun succesvolle samenwerking voort met de aankomende release van de Joe Freshgoods x New Balance 990 "Prom Blue". Deze uitvoering van de New Balance 990 sneaker maakt deel uit van de "A Friend Named Cousin" collectie.

De New Balance 990 sneaker behoudt zijn klassieke, bulky vorm, wat deze sneaker door de jaren heen een van de populairste modellen van het merk heeft gemaakt, met opnieuw een sterke nadruk op premium kwaliteit en comfort. De "Prom Blue" versie valt op door zijn monochrome ontwerp, met een zachte poederblauwe tint die vrijwel elk deel van de schoen bedekt, van de mesh panelen tot de suède overlays en leren accenten.

Na een beperkte release tijdens een pop-up evenement in Parijs, zal de Joe Freshgoods x New Balance 990 "Prom Blue" binnenkort beschikbaar zijn via geselecteerde verkooppunten. De verwachte releasedatum is 9 augustus, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via de verkooppagina van de Joe Freshgoods x New Balance 990 "Prom Blue".

Joe Freshgoods x New Balance 990 Prom Blue Foto 2
Joe Freshgoods x New Balance 990 Prom Blue Foto 4
Joe Freshgoods x New Balance 990 Prom Blue Foto 3
Joe Freshgoods x New Balance 990 Prom Blue Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur