De ontwerpstudio JJJJound werd in 2006 opgericht door Justin R. Saunders. Het merk heeft een reputatie opgebouwd met zijn minimalistische en tijdloze designs. JJJJound stond aanvankelijk bekend om zijn blogs met verschillende ontwerpinspiraties, maar is sindsdien uitgegroeid tot een merk dat samenwerkt met verschillende bedrijven, waaronder Adidas. Deze samenwerkingen benadrukken een gedeelde toewijding aan kwaliteit, eenvoud en functionaliteit.

Op 27 juni staat de volgende samenwerking voor de deur, want beide partijen hebben de Adidas Samba sneaker voorzien van een nieuw jasje. We blikken vooruit op deze nieuwe JJJJound x Adidas Samba "Mesa".

JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 8

De JJJJound x Adidas Samba "Mesa" is een heerlijke sneaker voor het najaar

JJJJound en adidas kwamen in maart van dit jaar al met een collab waarmee ze een premium draai gaven aan de iconische samba. Daar was al te zien dat de kwaliteit uitmuntend is, zoals we gewend zijn van het Duitse merk. Elk paar werd zowel van binnen als van buiten met de hand gemaakt en was gemaakt van premium leer en suède. Het is dan ook niet voor niets dat deze collab een van de populairste was van dit jaar. 

Bij deze derde JJJJound x Adidas Samba "Mesa" zien we minder premium leer toegepast worden, maar een volledig suede constructie voorzien van een heerlijke bruine tint en een gom zool. Zelfs de voorgevormde tong is afgewerkt met een zachte suede  buitenkant, terwijl de binnenvoering is voorzien van glad leer.

Scoor deze heerlijke collab op donderdag 27 juni via diverse verkooppunten.

JJJJound x Adidas Samba "Mesa"

Jun
27
JJJJound x Adidas Samba "Mesa"

JJJJound x Adidas Samba "Mesa"

ID8709
Alle verkooppunten
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 2
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 3
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 4
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 5
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 6
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 7
JJJ Jound x Adidas Samba Mesa Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur