Dit najaar voegt Nike een nieuwe colorway toe aan de legendarische Air Max 90-sneaker, namelijk de Nike Air Max 90 "Green Bronze". De sneaker heeft een herfstige colorway van Coconut Milk, Bronze, Green en Dark Team Red, wat deze schoen perfect maakt voor het seizoen van vallende bladeren en regenachtige dagen.

De Air Max 90, oorspronkelijk gelanceerd in 1990 en ontworpen door Tinker Hatfield, staat bekend om zijn robuuste design en de zichtbare Air-unit in de hak. Deze vernieuwde versie blijft trouw aan die iconische uitstraling, maar voegt een verfijnde herfsttint toe. Het bovenwerk bestaat uit een mix van canvas, suède en premium leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een luxe uitstraling.

Naast het opvallende design blijft de sneaker trouw aan zijn roots met de bekende Air Max-zool, die zorgt voor ongeëvenaard comfort en demping. Nike voegt een subtiele vintage twist toe met een aangepast "AIR MAX"-logo op de tong, wat de nostalgische uitstraling versterkt.

De Nike Air Max 90 "Green Bronze" zal dit najaar beschikbaar zijn en belooft een absolute must-have te worden. We houden je op de hoogte van de releasedatum via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 90 "Green Bronze"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "Green Bronze"

Nike Air Max 90 "Green Bronze"

HQ3609-113
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Green Bronze Foto 1
Nike Air Max 90 Green Bronze Foto 2
Nike Air Max 90 Green Bronze Foto 3
Nike Air Max 90 Green Bronze Foto 4
Nike Air Max 90 Green Bronze Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur