Op donderdag 24 oktober staat een bijzondere samenwerking tussen Ice Studios en New Balance op de planning: de lancering van de Ice Studios x New Balance M10 "Pristine". Deze samenwerking zet de New Balance M10 sneaker in de spotlights en staat garant voor een frisse, gedurfde look, waarbij het minimalistische en technische design van New Balance wordt gecombineerd met de creatieve flair van Ice Studios, opgericht door fotograaf Renell Medrano.

De M10, oorspronkelijk ontworpen voor trailrunning dankzij zijn lichte gewicht en robuuste buitenzool, krijgt in deze release een geheel nieuwe uitstraling. Het bovenwerk van de schoen, uitgevoerd in helder wit, wordt versterkt door kleurrijke accenten in blauw, groen, rood en geel. Deze levendige details rondom de tussenzool, hiel en tong geven de sneaker een speelse, maar tegelijkertijd moderne look.

Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 3

Innovatie en design gaan hand in hand

Wat deze sneaker zo bijzonder maakt, is de perfecte balans tussen prestaties en looks. Het mesh op het bovenwerk biedt ademend vermogen en comfort, terwijl de robuuste rubberen buitenzool met een goed profiel zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden. De schoen bevat ook New Balance’s innovatieve FuelCell-tussenzool, die zorgt voor uitstekende demping bij elke stap, waardoor het de perfecte schoen is voor zowel avontuurlijke trails als het dagelijks leven.

De ARIAPRENE® schuimtong, voorzien van co-branded logo’s van zowel Ice Studios als New Balance, voegt nog een extra laag comfort toe en geeft de sneaker de ultieme collab vibes.

Zorg dat je erbij bent op 24 oktober, want om 10 uur 's morgens dropt deze geweldige Ice Studios x New Balance M10 "Pristine" bij diverse verkooppunten.

Ice Studios x New Balance M10 "Pristine"

Oct
24
Coming soon
Ice Studios x New Balance M10 "Pristine"

Ice Studios x New Balance M10 "Pristine"

UM10LIS
Alle verkooppunten
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 1
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 2
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 4
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 5
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 6
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 7
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 8
Ice Studios x New Balance M10 Pristine Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur