New Balance heeft de populaire 550 sneaker in een nieuw jasje gestoken met de lancering van het "Denim Pack". Deze nieuwe collectie omvat twee fraaie uitvoeringen van de 550, die op een stijlvolle manier zijn voorzien van denimstof. Het gaat om de New Balance 550 Denim Pack "Navy" en de New Balance 550 Denim Pack "Reflection", beide must-haves voor komend najaar.

De eerste sneaker uit het Denim Pack, de New Balance 550 "Navy," is een gedurfde keuze. Deze sneaker is namelijk volledig gehuld in blauw denim, dat de gehele bovenkant van de schoen bedekt, van de toebox tot de tong. Zelfs het iconische “N” logo op de zijkant van de sneaker heeft een denim make-over gekregen, waarbij twee tinten blauw voor extra diepte zorgen. De harige blauwe suède overlays voegen een extra laag textuur toe, terwijl de warme witte accenten op de veters, voeringen en middenzool voor een mooi contrast zorgen. De navy rubberen zool maakt de look compleet en benadrukt de casual uitstraling van de sneaker.

Is een volledig blauw gekleurde sneaker niet helemaal jouw ding? Dan is de New Balance 550 "Reflection" misschien een subtielere keuze. Deze versie heeft een neutrale nubuck-basis die een zachte achtergrond vormt voor de denim accenten. Het blauwe denim is elegant aangebracht op de hiel en het "N" logo op de zijkant. De sneaker is verder verfijnd met een sail-kleurige middenzool en een klassieke gum rubberen zool, wat de tijdloze uitstraling van het ontwerp versterkt.

Het New Balance 550 "Denim Pack" is vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van New Balance.nl.

New Balance 550 Denim Pack "Navy" en "Reflection"

Sep
03
New Balance 550 Denim Pack "Navy"

New Balance 550 Denim Pack "Navy"

BBW550GH
Alle verkooppunten
Sep
03
New Balance 550 Denim Pack "Reflection"

New Balance 550 Denim Pack "Reflection"

BBW550GG
Alle verkooppunten
New Balance 550 Denim Pack Foto 1
New Balance 550 Denim Pack Foto 2
New Balance 550 Denim Pack Foto 3
New Balance 550 Denim Pack Reflection Foto 1
New Balance 550 Denim Pack Reflection Foto 2
New Balance 550 Denim Pack Reflection Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur