De onlangs uitgebrachte Air Max DN sneaker combineert de beste elementen van diverse iconische sneakers van Nike. De sneaker zit vol met moderne technologieën, wat resulteert in een schoen die zowel stijlvol als functioneel is. Sinds de oorspronkelijke release in 2022 is de sneaker bezig met een opmars qua populariteit. Nike doet daar nog een schepje bovenop met de aankondiging van de Nike Air Max DN "Safari".

Door zijn strakke lijnen en innovatieve Air Max-demping valt de Air Max DN sneaker al behoorlijk op. De toevoeging van de Safari-print maakt hem nog opvallender en lijkt een must-have te worden voor liefhebbers van opvallende sneakers, die de nodige hoofden zullen doen draaien. Er is gekozen voor een complex Safari-patroon, dat door Nike voor het eerst werd uitgebracht aan het eind van de jaren '80. Zodoende krijgt deze sneaker een vintage tintje in een nieuw jasje.

Het ontwerp is voorzien van een gestroomlijnd bovenwerk met premium materialen, die zowel comfort als duurzaamheid garanderen. De gedurfde Safari-print contrasteert mooi met het verder minimalistische ontwerp, waardoor de print er extra hard uitspringt.

De voorlopige releasedatum staat op woensdag 24 juli.

Nike Air Max Dn "Safari"

Jul
24
Nike Air Max Dn Premium Electric "Safari"

Nike Air Max Dn Premium Electric "Safari"

HM0811-900
Alle verkooppunten
Nike Air Max Dn Safari Foto 2
Nike Air Max Dn Safari Foto 3
Nike Air Max Dn Safari Foto 4
Nike Air Max Dn Safari Foto 5
Nike Air Max Dn Safari Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur