Het Britse END. Clothing en Adidas slaan opnieuw de handen ineen voor een bijzondere samenwerking, dit keer met een knipoog naar de dagelijkse wasdag. De END. x Adidas "Laundromat" collectie, bestaande uit drie sneakers, speelt slim in op de alledaagse chaos die in de wasserette kan ontstaan.

Of je nu per ongeluk een rode sok in je witte was hebt gegooid, of geniet van de frisse geur van schoon wasgoed, deze collectie weet die vertrouwde ervaring te vertalen naar een frisse en speelse sneaker-release. De collectie bestaat uit drie iconische modellen: de Gazelle Indoor, de SL72 en de Prototype TRX. Elk paar heeft een uniek kleurenschema en ontwerp, geïnspireerd door verschillende fasen van het wasproces, van vlekkeloos wit tot subtiele kleurverlopen.

END x Adidas Laundromat collectie foto 2

Kleine wasjes, grote wasjes

De collectie bevat drie iconische Adidas-modellen die elk hun eigen unieke charme hebben en zijn ontworpen met een knipoog naar het gedoe rondom het draaien van een wasje. De END. x Adidas Gazelle Indoor "Laundromat" is uitgevoerd in een zachte pastelroze tint, die doet denken aan de kleuren die ontstaan wanneer er iets misgaat in de was. De contrasterende t-toe overlay in een diepere tint zorgt voor een subtiele maar speelse uitstraling.

Dan is er de END. x Adidas SL72 "Laundromat", een klassiek model dat strak en minimalistisch wordt gehouden met een volledig wit leren en suède bovenwerk. De retro gumzool voegt een vleugje vintage toe en weerspiegelt het schone, vlekkeloze gevoel van frisse was.

De END. x Adidas Prototype TRX "Laundromat", daarentegen, komt in een opvallende groene tint die perfect aansluit bij de vintage vibes van de TRX-modellen uit de jaren ’70 en ’80. Deze frisse versie geeft een eigentijdse draai aan het klassieke model en creëert een harmonieuze balans tussen moderne designs en retro looks.

Wat deze collectie verder onderscheidt, zijn de co-branded tonglabels en de ademende mesh-tongpanelen, die doen denken aan waszakken. Deze subtiele details versterken het speelse thema van de collectie en maken deze sneakers tot een must-have voor liefhebbers van creatieve samenwerkingen.

Heb je interesse in deze collectie? De raffle op de website van END. sluit op 25 oktober, dus zorg dat je je voor die tijd inschrijft om kans te maken op deze unieke sneakers.

De END. x Adidas "Laundromat" collectie

Oct
24
Coming soon
END. x Adidas Gazelle Indoor "Laundromat"

END. x Adidas Gazelle Indoor "Laundromat"

IH8543
Alle verkooppunten
Oct
24
Coming soon
END. x Adidas SL72 "Laundromat"

END. x Adidas SL72 "Laundromat"

JI3908
Alle verkooppunten
Oct
24
Coming soon
END. x Adidas Prototype TRX "Laundromat"

END. x Adidas Prototype TRX "Laundromat"

IH8546
Alle verkooppunten
END x Adidas Gazelle Indoor Laundromat Foto 1
END x Adidas Gazelle Indoor Laundromat Foto 2
END x Adidas Gazelle Indoor Laundromat Foto 3
END x Adidas Gazelle Indoor Laundromat Foto 4
END x Adidas Gazelle Indoor Laundromat Foto 5
END x Adidas Gazelle Indoor Laundromat Foto 6
END x Adidas SL72 Laundromat Foto 1
END x Adidas SL72 Laundromat Foto 2
END x Adidas SL72 Laundromat Foto 3
END x Adidas SL72 Laundromat Foto 4
END x Adidas Prototype TRX Laundromat Foto 1
END x Adidas Prototype TRX Laundromat Foto 2
END x Adidas Prototype TRX Laundromat Foto 3
END x Adidas Prototype TRX Laundromat Foto 4
END x Adidas Prototype TRX Laundromat Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur