Daar zijn we weer, met nóg meer nieuws over de aankomende Air Max 1 sneakers die dit jaar zullen droppen. Onderhand kondigt Nike vrijwel dagelijks nieuwe colorways aan voor de razendpopulaire sneaker, maar je hoort ons zeker niet klagen.

Deze nieuwste versie heeft een heerlijke balans qua kleuren, te beginnen met een smetteloos witte basis van mesh, wat een perfet canvas is voor de rest van de opvallende elementen van het ontwerp. De tussenzolen zijn eveneens helder wit, waardoor een naadloos contrast van frisheid ontstaat.

Als we het hebben over de blikvangers van deze Nike Air Max 1 "Thunder Blue", dan zijn dat met zekerheid de overlays die de mudguards vormen. De blauw kleur is tevens toegepast op de tong van mesh en subitiel op de veters, voeringen en de branding op de hak.

Een grijze "Football Grey" variant is toegepast op de overlays, wat zorgt voor wat rust te midden van de Thunder Blue accenten. Qua kleuren zijn we er nog niet, want er is nog een kleine verrassing te vinden op de Swooshes. Deze zijn uitgevoerd in een heerlijk zachte "Lilac Bloom" tint. Dit zachte pastelpaars siert tevens subtiel de branding op de tong en de Air Units. Verder zien we een volledig zwarte buitenzool, die het ontwerp afmaakt.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar uiteraard houden we je op de hoogte via onze eleasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Thunder Blue" Verkooppunten

Feb
22
Nike Air Max 1 "Thunder Blue"

Nike Air Max 1 "Thunder Blue"

FD9082-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Thunder Blue Foto 3
Nike Air Max 1 Thunder Blue Foto 2
Nike Air Max 1 Thunder Blue Foto 4
Nike Air Max 1 Thunder Blue Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur