New Balance komt met de New Balance 1000 "Silver Raincloud" met een verfrissende blik op een iconische schoen uit de late jaren '90. Deze legendarische New Balance 1000 sneaker, die voor het eerst zijn debuut maakte in 1999, belichaamt de gedurfde, futuristische stijl van die periode. Het ontwerp is zowel gestroomlijnd als gedetailleerd, een perfecte weergave van de mode van de millenniumwisseling.

Wat deze heruitgave echt bijzonder maakt, is de omkering van het oorspronkelijke design. In plaats van het standaard mesh bovenwerk met synthetische overlays, zien we nu een innovatief ontwerp waarin mesh underlays naar voren komen uit de meer prominente overlay-panelen. Dit zorgt voor een elegante, tech-geïnspireerde uitstraling die zowel modern als nostalgisch aanvoelt.

De gesegmenteerde zool van de New Balance 1000 is een meesterwerk van comfort en stabiliteit. De ABZORB-demping in zowel de hiel als de voorvoet biedt ongeëvenaard comfort, terwijl de Stability Web-schacht in de middenvoet zorgt voor extra ondersteuning. Deze combinatie van polyurethaan en ABZORB in de tussenzool garandeert dat elke stap zowel zacht als stabiel aanvoelt.

Naast functionaliteit heeft de New Balance 1000 "Silver Raincloud" ook oog voor detail. De tussenzool is voorzien van voorgevormde details en geborduurde accenten, wat bijdraagt aan de premium uitstraling van de schoen. Reflecterende accenten zorgen voor extra zichtbaarheid, terwijl het rubberen ‘N’-logo met transparante omlijning een opvallend kenmerk is.

Een ander uniek aspect van deze sneaker is de externe vetersluiting met nylon veterogen, wat niet alleen bijdraagt aan het design maar ook aan de functionaliteit en het comfort van de schoen. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een perfecte balans te vinden tussen stijl, comfort en technologie.

Scoor deze heerlijke New Balance sneaker op woensdag 10 juli op de website van New Balance.

New Balance 1000 "Silver Raincloud"

Jul
10
Coming soon
New Balance 1000 "Silver Raincloud"

New Balance 1000 "Silver Raincloud"

M1000TE
Alle verkooppunten
New Balance 1000 Silver Raincloud Foto 1
New Balance 1000 Silver Raincloud Foto 2
New Balance 1000 Silver Raincloud Foto 3
New Balance 1000 Silver Raincloud Foto 4
New Balance 1000 Silver Raincloud Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur