Op donderdag 12 september dropt Nike een opvallende nieuwe Book 1 sneaker, namelijk deze Nike Book 1 Leather "Python". Dankzij zijn premium uitstraling en materialen zal deze sneaker ongetwijfeld de nodige hoofden doen draaien. Het ontwerp van de Book 1 is geïnspireerd op iconische modellen zoals de Air Force 1 en Air Jordan 1, wat zorgt voor een gevoel van herkenning en tijdloosheid.

Devin Booker, de man achter deze sneaker, is een van de grootste sterren in de NBA en staat vooral bekend om zijn scorend vermogen en leiderschap bij de Phoenix Suns. Zijn speelstijl, waarin flair wordt gecombineerd met kracht en precisie, komt duidelijk terug in het ontwerp van zijn eerste signature sneaker met Nike. De Book 1 biedt niet alleen uitstekende prestaties op het basketbalveld, maar heeft ook een strakke, stijlvolle look die zich perfect leent voor dagelijks gebruik als casual sneaker.

Nike Book 1 Leather Python Foto 5

Het meest opvallende detail van de Nike Book 1 Leather "Python" is de slangenhuidprint die vrijwel de gehele bovenkant siert. De crèmekleurige zool, bijpassende veters en subtiele details zoals de tekst "Chapter One" en het jaartal "96" (een verwijzing naar het geboortejaar van Devin Booker) maken het ontwerp compleet. Ondanks de luxe uitstraling biedt de Nike Book 1 "Python" ook hoogwaardige prestaties. Dankzij de Zoom Air-demping in de hiel en de Cushlon 2.0 foam over de gehele zool is deze sneaker niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bijzonder comfortabel.

Scoor de Nike Book 1 Leather "Python" vanaf donderdag 12 september bij diverse verkooppunten.

Nike Book 1 Leather "Python"

Sep
12
Nike Book 1 Leather "Python"

Nike Book 1 Leather "Python"

HJ5352-100
Alle verkooppunten
Nike Book 1 Leather Python Foto 1
Nike Book 1 Leather Python Foto 2
Nike Book 1 Leather Python Foto 3
Nike Book 1 Leather Python Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur