Afneembare patches en oversized branding was in 2017 een hot trend. Zo werd het Air Max 97 Country Camo Pack voorzien van een afneembare patch op de tong en bracht Nike het Air Max 90 Big Logo pack uit, met een oversized en vernieuwd Nike-logo. Ook kwam Off-White oprichter Virgil Abloh tevens met een vernieuwende manier van het toevoegen van tags en patches, en we weten hoe dat populair dat werd.

Elk van de modellen die onderdeel zijn van het Hot Air Pack wordt geleverd met afneembare Velcro Patches (klittenband dus) die op bepaalde delen op de schoen kunnen worden geplaatst. Het Nike 'Hot Air' -pack bevat drie iconische modellen; de Air Max 90, Air Max 95 en Air Max 97 Ultra '17.

De modellen maken ieder gebruik van een op de 'flight-jacket" -geïnspireerde colorway met een mix van zwart en olijfgroen. Mochten de kleuren nou net iets te ingetogen zijn voor jouw smaak, dan heb je dus de mogelijkheid om bijvoorbeeld een paar felle Bright Crimson patches toe te voegen.

De Air Max 90 is uitgerust met een mudguard die volledig is opgebouwd uit klittenband. De Air Max 97 Ultra en de Air Max 95 zijn net iets meer ingetogen, bij deze twee modellen kan alleen de tong worden bewerkt..

Het Nike 'Hot Air' Pack zal naar verwachting in februari droppen. Elk model wordt geleverd met 15 afzonderlijke patches.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur