UGGs are back! Wie kent deze comfortabele schoenen onderhand niet? Na een poosje onder de radar te zijn geweest, is het Australische merk weer helemaal terug met een groot aantal nieuwe modellen die voorzien zijn van eigentijdse designs.

Het merk UGG staat inmiddels synoniem voor comfort en stijl, en met hun zojuist gelanceerde "New Heights" collectie zet het merk weer een gedurfde stap met een lijn die comfort en stijl letterlijk naar nieuwe hoogten brengt. De "New Heights" collectie omarmt de kernwaarden van het merk—warmte en duurzaamheid—en combineert deze met moderne ontwerpen en een verhoogde zool, wat een trendy twist geeft aan de iconische UGG-look.

Ugg New Heights schoenen foto 1

De collectie omvat diverse modellen, van de populaire Classic Twin Seam tot de opvallende Platform Xtra, waarbij UGG inspeelt op de steeds populairder wordende chunky zolen. Of je nu kiest voor de minimalistische Classic Ultra Mini of de tijdloze Clog, er is voor iedere UGG-fan een passend model te vinden. Wat alle ontwerpen gemeen hebben, is de subtiele maar opvallende verhoging van de zool, die zorgt voor een gedurfd randje zonder in te leveren op het ongeëvenaarde comfort waar UGG om bekend staat.

Ugg New Heights schoenen foto 2

Naast stijl en comfort richt UGG zich ook op duurzaamheid. De materialen die in de "New Heights" collectie worden gebruikt, zijn deels afkomstig van verantwoorde bronnen, wat perfect aansluit bij de groeiende vraag naar eco-bewuste schoenen. Zo maakt UGG gebruik van duurzame wol en gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

De nieuwe collectie is vanaf nu verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zowel voor casual als meer geklede looks. Met de UGG "New Heights" collectie til je je dagelijkse outfit letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur