De Air Jordan 1 Mid is van oudsher een versie van het klassieke Air Jordan 1-model die het meest gebruikt wordt om mee te experimenteren. Het meest recente experiment komt in de vorm van deze Air Jordan 1 Mid "Brushstroke", waarvan de officiële foto's inmiddels zijn gedropt.

Air Jordan 1 Mid "Brushstroke"

Air Jordan 1 Mid Brushstroke Foto 8
Air Jordan 1 Mid Brushstroke Foto 7

De officiële afbeeldingen van de Air Jordan 1 Mid "Brushstroke" zijn boven komen drijven, nadat meerdere sneakers inmiddels zijn voorzien van een brushstroke en/of paint splatter design, is het nu de beurt aan de Air Jordan 1 Mid. We kunnen nu al zeggen dat deze versie van de AJ1 Mid één van de populairdere releases van dit jaar gaat worden.

De sneaker gaat gekleed in een colorway die bestaat uit Sail, Black, Cider en Chile Red. Deze Air Jordan 1 Mid is voorzien van een canvas bovenwerk met overlays van suède bedekt met een verfspetters over de hele boven kant en tussenzool. Een zwarte Brushstroke Swoosh aan de zijkanten met een bijpassend Wings-logo en een rubberen buitenzool maken het design af.

De voorlopige releasedatum staat op 17 Augustus, maar niets is nog zeker. Check daarom regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Mid "Brushstroke" Verkooppunten

Aug
17
Air Jordan 1 Mid SE "Brushstroke"

Air Jordan 1 Mid SE "Brushstroke"

DA8005-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur