In 2013 maakte Nike de Air Max 90 sneaker nog populairder met de introductie van de Atmos x Nike Air Max 90 Premium "Duck Camo". Deze gedurfde sneaker, met zijn camouflagepatroon en felle kleuren, viel direct op en werd al snel een verzamelobject onder liefhebbers van de AM90. De unieke combinatie van een camoprint en het iconische Air Max 90-design zorgde voor een opvallende verschijning, wat de release tot een groot succes maakte.

Zeven jaar later, in 2020, bracht Nike een nieuwe versie van deze klassieker uit ter ere van de 30e verjaardag van de Air Max 90: de "Reverse Duck Camo". Deze versie keerde de kleuren van het origineel om, met een infrarood accent als centraal punt, terwijl de camoprint zorgde voor een frisse twist op het oude ontwerp. De sneaker werd wederom een hit, en fans waren razend enthousiast over de nostalgische comeback.

Nike heeft inmiddels bekendgemaakt dat de Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo" op donderdag 19 september opnieuw zal worden uitgebracht.

Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 2

Donderdag 19 september kan jij deze Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo" weer in huis halen

Deze maand maakt de Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo" opnieuw zijn opwachting. De sneaker is opgebouwd rond het bekende Infrared mesh bovenwerk, gecombineerd met leren overlays en mudguards in een vernieuwde camouflageprint die eerder in 2020 al werd toegepast. Dit zorgt voor een robuust en opvallend design dat perfect past bij het herfstseizoen. De Swooshes zijn afgewerkt met een zwarte reptielachtige print, wat het geheel een mooi outdoor contrast geeft.

De witte tussenzool met zichtbare Air Max-units en de duurzame rubberen zool zijn uitgevoerd in de kleuren Infrared en zwart, wat het ontwerp mooi samenbrengt.

Scoor deze Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo" op donderdag 19 september bij diverse verkooppunten.

Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo"

Sep
19
Coming soon
Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo"

Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo"

CW6024-600
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 3
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 4
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 5
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 6
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 7
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 8
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 9
Nike Air Max 90 SP Reverse Duck Camo Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur