New Balance heeft weer een nieuwe colorway uitgebracht voor een van de populairste modellen binnen hun assortiment, de New Balance 550 sneaker. De New Balance 550 "Heron Blue" heeft een aantrekkelijke wit/blauwe colorway, met een uniek detail op het "N" logo aan de zijkanten.

De New Balance 550 "Heron Blue" biedt een frisse interpretatie van het geliefde retro model van New Balance, waarbij het klassieke design wordt gecombineerd met een eigentijdse stijl. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer en ademend mesh, uitgevoerd in het wit. De opvallende "Heron Blue" accenten brengen kleur in het ontwerp en benadrukken de New Balance branding en andere subtiele details. Ook het "N" logo aan de zijkant is anders dan we gewend zijn, aangezien het een vervaagde look heeft, wat bijdraagt aan de vintage uitstraling van de sneaker.

Qua comfort en prestaties stelt de New Balance 550 "Heron Blue" niet teleur. De schoen heeft een tussenzool die uitstekende ondersteuning en demping biedt, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. De rubberen buitenzool, voorzien van een klassiek visgraatprofiel, zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit op diverse ondergronden.

Scoor deze nieuwe 550 sneaker vandaag nog op de website van New Balance.

New Balance 550 "Heron Blue"

Aug
05
New Balance 550 "Heron Blue"

New Balance 550 "Heron Blue"

BB550VTE
Alle verkooppunten
New Balance 550 Heron Blue Foto 2
New Balance 550 Heron Blue Foto 3
New Balance 550 Heron Blue Foto 4
New Balance 550 Heron Blue Foto 5
New Balance 550 Heron Blue Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur