Het Japanse merk NEIGHBORHOOD werd in 1994 opgericht door Shinsuke Takizawa. Het populaire streetwearmerk staat bekend om zijn kenmerkende, ruige designs. Het merk heeft een niche voor zichzelf gecreëerd door kleding van hoge kwaliteit te combineren met een scherp, stedelijk randje, waardoor het een trouwe aanhang heeft onder modeliefhebbers over de hele wereld.

NEIGHBORHOOD is een van de vaste partners van Adidas als het gaat om samenwerkingen. De collabs worden vaak gekenmerkt door de bekende streetwearstijl van NEIGHBORHOOD gecombineerd met de atletische roots van Adidas, wat resulteert in unieke en zeer populaire releases. Nu NEIGHBORHOOD en Adidas de mijlpaal van twee decennia van hun samenwerking bereiken, brengen ze een eerbetoon aan de sneaker waar het allemaal begon. In 2005 werkten de twee merken namelijk voor het eerst samen aan de Adidas Superstar sneaker, waarmee ze de 35e verjaardag van het iconische model vierden. Er werden destijds slechts 300 paar geproduceerd, die veel verzamelaars vandaag de dag nog steeds op hun verlanglijstje hebben staan.

Inmiddels is bekend geworden dat Adidas de NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar "N 2005" deze maand een comeback laat maken. We blikken dan ook vooruit op deze speciale release met een rijke geschiedenis.

NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar N 2005 Foto 2
END.

NEIGHBORHOOD viert hun 30e verjaardag met de comeback van de Adidas Superstar "N 2005"

Om de 30e verjaardag van NEIGHBORHOOD te vieren, maken de twee merken zich klaar om de legendarische NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar "N 2005" een comeback te laten maken. Op het zwarte bovenwerk zien we witte "NEIGHBORHOOD" branding, net boven de Three Stripes, evenals het schedel- en zwaardlogo van het Japanse merk rond de enkel. De kleur zwart is ook toegepast op de dubraes met het NEIGHBORHOOD-logo en de shell toe, terwijl de zool is uitgevoerd in een vintage kleur wit. Afwisselend witte en zwarte veters met daarop NEIGHBORHOOD branding maken het design af.

Voorlopig staat de releasedatum op zaterdag 22 juni 2024. Mocht daar nog verandering in komen, dan melden we dat via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar "N 2005"

Jun
22
NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar "N 2005"

NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar "N 2005"

ID8650
Alle verkooppunten
NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar N 2005 Foto 3
NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar N 2005 Foto 4
NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar N 2005 Foto 5
NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar N 2005 Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur