Onlangs kondigde Nike een interessante Air Force 1 aan die voorzien is van een dierenprint, het ging hier om de Nike Air Force 1 Low Pixel "Zebra". Vandaag heeft Nike laten weten dat zij de Pixel ook gaan voorzien van misschien wel de meest populaire print ooit. Wij blikken vooruit op de release van deze Nike Air Force 1 Low Pixel "Leopard", waarvan wij de officiële foto's in bezit hebben - de release kan dus niet lang op zich laten wachten.

Nike Air Force 1 Low Pixel "Leopard"

Nike Air Force 1 Pixel Leopard Foto 7
Nike Air Force 1 Pixel Leopard Foto 8

Deze speciale Pixel versie van de Nike Air Force 1 Low is voorzien van een gladde, witte leren constructie over het hele bovenwerk met tonale details die toegepast zijn op de veters, de tong en de binnenvoering. Het meest in het oog springende detail van deze Air Force 1 Low Pixel is te zien op de uitgesneden Swooshes en het hiellipje waar we een geel, zwart/witte luipaardprint zien. AF1 Pixel-logo's zijn toegepast op de tonglabels en inlegzolen, wat samen met een gepixelde witte rubberen zool het design afmaakt.

Een releasedatum is er nog niet, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low Pixel "Leopard" Verkooppunten

Aug
16
Nike Air Force 1 Pixel Low "Leopard"

Nike Air Force 1 Pixel Low "Leopard"

DH9632-101
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur