De Nike P-6000 sneaker mag door zijn bulky looks gerust een retro-sneaker worden genoemd. Nike heeft zich bij het ontwerpen van de sneaker laten inspireren door de mode van de jaren 2000, met name door de Nike Pegasus-serie. In de afgelopen jaren is de Nike P-6000 zijn status als hardloopschoen ontstegen en zien we de sneaker steeds vaker in het straatbeeld als een modieuze, casual schoen die geschikt is om elke dag te dragen en eindeloos te combineren met diverse outfits.

Ook deze shiny Nike P-6000 "Metallic Silver" is, zoals je kunt zien, perfect geschikt om te dragen onder een wide leg jeans of gewoon onder je sportoutfit tijdens het sporten in de gym of tijdens het hardlopen door het park. Lisa Hoogendoorn heeft voor ons wat inspirerende plaatjes geschoten waarin Lisa laat zien je hoe deze leuke sneakers kan stijlen. Voor welke stijl ga jij?

Nike P-6000 "Metallic Silver"

Sep
02
Nike P-6000 "Metallic Silver"

Nike P-6000 "Metallic Silver"

FV6603-100
Alle verkooppunten
De fashionable Nike P 6000 Metallic Silver is een perfecte mix van retrostijl en modern comfort
Sneaker Squad

Maak jouw outfit compleet met deze trendy Nike P-6000 "Metallic Silver"

Deze Nike P-6000 "Metallic Silver", die op slimme wijze elementen van de klassieke Air Pegasus uit het begin van de jaren 2000 combineert, is ontworpen met zowel design als comfort in gedachten. Nike heeft bij deze nieuwe versie gebruik gemaakt van tijdloze kleuren zoals Coconut Milk, Black, Summit White en Metallic Silver, die zorgen voor een frisse look met een vleugje retro.

Nike p 6000 metallic silver fv6603 100
Sneaker Squad

Een cleane en frisse basis van wit mesh, geaccentueerd door fluweelzachte suède overlays in een zachte Coconut Milk-kleur, krijgt extra ondersteuning door de toevoeging van Metallic Silver lederen accenten. Deze accenten voegen een glinsterende touch toe die zich uitstrekt van de toebox tot de hakoverlays. De iconische Swoosh is in zwart uitgevoerd, wat zorgt voor een opvallend contrast, terwijl de bekende "NIKE" branding op de tong herkenbaarheid biedt. De witte veters zijn voorzien van 3M-reflecterend materiaal, zodat je ook 's avonds goed zichtbaar bent. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool zorgen voor uitstekende demping en een strakke afwerking.

Scoor deze Nike P-6000 "Metallic Silver" nu op de website van Nike.nl.

Nike p 6000 metallic silver fv6603 100 sneaker squa
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur