Al vroeg in 2021 zagen wij gelekte foto's voorbij komen van wat ons dit jaar aan Jordan 1-releases te wachten staat. Tussen al het release geweld dat wij voorbij zagen komen was er één sneaker die er met kop en schouders bovenuit stak; deze Air Jordan 1 "Patent Bred". Vooralsnog moesten wij genoegen nemen met mockups, maar de echte sneaker is nu dan toch op foto vastgeleged door @fxxkvlogvi. Zoals verwacht maakt de klassieke Black and Red (BRED) colorway een comeback in een vorm die nog niet eerder gezien is, door de toevoeging van lakleer.

Air Jordan 1 Patent Bred Foto 5
Air Jordan 1 Patent Bred Foto 6

De Jordan 1 "Patent Bred" gaat gekleed in een Black, White en Varsity Red colorway. De sneaker is voorzien van een volledig lakleren bvenwerk dat is uitgevoerd in het zwart en rood. Ook is de Jordan voorzien van de kenmerkende tongen met het "Nike Air" logo en een Wings logo op de enkel. De tekst "Family" is gestikt op de voering bovenop een witte tussenzool en rode rubberen buitenzool die het ontwerp afmaken.

De releasedatum staat voorlopig op 23 Oktober, ook heeft de sneaker de stijlcode 555088-063 meegekregen maar niets is nog zeker. Check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur