Mocht je de laatste tijd op straat steeds vaker een sneaker voorbij zien komen die je nog niet kent, dan is de kans groot dat het om de Adidas Campus 00s sneaker gaat. Momenteel is de Campus van Adidas enorm populair, en dat is niet zonder goede reden. Ben je dus op zoek naar een sneaker die net even anders is dan wat je de laatste tijd gewend bent, dan is deze Adidas Campus 00s "Grey White" naar onze mening een topkandidaat.

7 adidas campus 00s grey white hq8707 sneaker squad
Sneaker Squad

Adidas Campus 00s "Grey White"

May
07
Adidas Campus 00s "Grey White"

Adidas Campus 00s "Grey White"

HQ8707
Alle verkooppunten

De 00's versie van de Campus is een moderne versie van het klassieke Adidas-model, dat de nadruk legt op comfort en stijl. De Adidas Campus 00s "Grey White" heeft een bovenwerk van "Grey Three" gekleurd leer en een voering van badstof. De iconische drie strepen van Adidas knallen er extra goed vanaf doordat deze in het wit zijn uitgevoerd. Zoals we gewend zijn van de Campus, biedt de sneaker duurzaamheid en uitzonderlijke grip, waardoor deze geschikt is om dagelijks te rocken - maar ook om op te sporten.

Met deze sneaker van Adidas kun je dus alle kanten op, want hij is eindeloos te combineren met vrijwel elke outfit in je garderobe, van baggy jeans tot een korte broek en zelfs onder een sportoutfit misstaat de sneaker niet.

Scoor vandaag nog deze Adidas Campus 00s "Grey White" via diverse verkooppunten.

2 adidas campus 00s grey white hq8707 sneaker squad
Sneaker Squad
3 adidas campus 00s grey white hq8707 sneaker squad
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur