Edison Chen en zijn streetwear-merk CLOT hebben na hun lange samenwerking met Nike onlangs de overstap gemaakt naar Adidas. Hun nieuwste release is de aankomende CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue".

Deze release bouwt voort op het succes van de iconische Gazelle sneaker, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1971 en sindsdien een onmiskenbare invloed heeft gehad op de sneakerwereld. Dit nieuwste ontwerp van Chen combineert de klassieke elementen van de Gazelle met een frisse, moderne twist die zijn kenmerkende stijl perfect weerspiegelt.

CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 9

Luxe materialen en vakmanschap komen samen in de CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue"

Het bovenwerk van de CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue" is gemaakt van een mix van textiel en nubuck leer, wat zorgt voor een premium uitstraling. De basis van de schoen is uitgevoerd in een rustieke khaki-kleur, geïnspireerd door traditionele espadrilles en het vakmanschap van Europese schoenmakers. Dit wordt prachtig geaccentueerd door de opvallende blauwe tinten die zijn toegepast op de Three Stripes, het stikwerk en de beadings aan de zijkant. Deze combinatie van aardetinten en heldere kleuren geeft de sneaker een unieke, relaxte look.

Deze CLOT x adidas Gazelle maakt gebruik van subtiele branding die perfect aansluit bij het algehele ontwerp. Zo zien we subtiele "Gazelle" branding in goud geborduurd rond de enkel, en CLOT's branding op de inlegzolen en de hiel van de schoen. De gevlochten en gestikte middenzool voegt nog een extra laag van detail en vakmanschap toe, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor grip en duurzaamheid.

Op vrijdag 23 augustus dropt deze nieuwe CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue" en krijgt de eerder uitgebrachte CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Halo Ivory" een restock.

CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue"

Aug
23
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue"

CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Light Blue"

IH3641
Alle verkooppunten

CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Halo Ivory"

Aug
23
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Halo Ivory"

CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen "Halo Ivory"

IH3144
Alle verkooppunten
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 10
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 2
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 3
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 4
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 5
CLOT x Adidas Gazelle By Edison Chen Light Blue Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur