New Balance kondigt een nieuwe samenwerking aan met CAYL (Climb As You Love). CAYL is een Zuid-Koreaans outdoormerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, functionele en stijlvolle uitrusting voor outdoorliefhebbers. Het merk is opgericht door Chang-Wan Lee, die werd geïnspireerd door zijn passie voor het buitenleven, met name klimmen en wandelen. De filosofie van CAYL draait om het idee dat outdooractiviteiten een uitdrukking moeten zijn van persoonlijke vrijheid en liefde voor de natuur, wat tot uiting komt in hun naam.

Na eerdere samenwerkingen hebben beide merken nu gekozen voor de New Balance 1906R sneaker, die op unieke wijze de functionaliteit van een outdoorschoen weet te combineren met een urban stijl. Beide merken staan bekend om hun innovatieve aanpak, en dat is terug te zien in deze sneaker die zowel stijlvol als duurzaam is. Het ontwerp van de CAYL x New Balance 1906R "Yellow" valt op door het gebruik van slijtvaste materialen zoals ripstop-mesh en synthetische overlays, wat zorgt voor comfort en een lange levensduur.

Het kleurenpalet van deze sneaker is geïnspireerd op de natuur, wat een natuurlijke en organische uitstraling geeft. De subtiele, maar unieke CAYL-branding zorgt ervoor dat deze sneaker opvalt zonder te overheersen. Belangrijke kenmerken zijn onder andere de zwarte N-Lock-logo's aan de zijkanten, die matchen met het snelsluitsysteem, de overlays op de hak en de tussenzool. De buitenzool is ontworpen voor uitstekende grip, waardoor de sneaker geschikt is voor verschillende ondergronden, of je nu door de stad wandelt of op een uitdagend wandelpad loopt.

De voorlopige releasedatum van deze CAYL x New Balance 1906R "Yellow" staat op vrijdag 23 augustus.

CAYL x New Balance 1906R "Yellow"

Aug
23
CAYL x New Balance 1906R "Yellow"

CAYL x New Balance 1906R "Yellow"

M1906RCY
Alle verkooppunten
CAYL x New Balance 1906 R Yellow Foto 2
CAYL x New Balance 1906 R Yellow Foto 3
CAYL x New Balance 1906 R Yellow Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur