De Nike Zoom Vomero 5 is momenteel een van de populairste hardloopschoenen van Nike. De sneaker staat bekend om zijn comfort, duurzaamheid en prestaties. Het model werd oorspronkelijk uitgebracht in 2010 en heeft sindsdien verschillende updates ondergaan om het ontwerp en de technologie te verbeteren. Naast dat het een uitstekende hardloopschoen is, zien we de sneaker de laatste tijd ook steeds vaker terug in het straatbeeld als casual sneaker.

Als we de nieuwe Nike Zoom Vomero 5 SE "Bright Crimson" bekijken, begrijpen we goed waarom de sneaker de overstap heeft gemaakt van alleen een hardloopschoen naar casual sneaker. De kleuren lenen zich uitstekend voor diverse activiteiten.

De schoen heeft een levendige kleurstelling bestaande uit Bright Crimson, Glacier Ice, Metallic Silver en Black. Het bovenwerk heeft een Crimson gekleurde meshbasis die het ademend vermogen verbetert, gecombineerd met witte leren overlays die zorgen voor duurzaamheid en ondersteuning. Zwarte en zilveren details in de schoen voegen een vleugje premium toe, terwijl Glacier Ice accenten op de tong en inlegzool een vleugje frisheid toevoegen en de gedurfde Crimson kleur extra laten opvallen.

Scoor deze Nike Zoom Vomero 5 SE "Bright Crimson" op dinsdag 6 augustus via diverse verkooppunten.

Nike Zoom Vomero 5 SE "Bright Crimson"

Aug
06
Nike Zoom Vomero 5 SE "Bright Crimson"

Nike Zoom Vomero 5 SE "Bright Crimson"

CZ8667-600
Alle verkooppunten
Nike Zoom Vomero 5 SE Bright Crimson Foto 3
Nike Zoom Vomero 5 SE Bright Crimson Foto 4
Nike Zoom Vomero 5 SE Bright Crimson Foto 5
Nike Zoom Vomero 5 SE Bright Crimson Foto 2
Nike Zoom Vomero 5 SE Bright Crimson Foto 6
Nike Zoom Vomero 5 SE Bright Crimson Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur