Bricks & Wood, een merk dat bekendstaat om zijn community-gerichte aanpak en unieke storytelling, bundelt opnieuw de krachten met New Balance om een opvallende nieuwe versie van de 1906 sneaker te lanceren. Op 18 oktober komt de Bricks & Wood x New Balance 1906 Utility "Multicolor" uit, als een nieuwe creatieve versie van de klassieke 1906 sneaker. Deze samenwerking legt de nadruk op de gedeelde visie van beide merken: het ondersteunen van creativiteit en zelfexpressie via mode.

De New Balance 1906 Utility is een vernieuwde versie van de oorspronkelijke 1906, ontworpen met een focus op functionaliteit en duurzaamheid. De "Utility" versie biedt extra robuuste details en verbeterde ondersteuning.

Bricks Wood x New Balance 1906 Utility Multicolor Foto 1

Kleurrijker dan de Bricks & Wood x New Balance 1906 Utility "Multicolor" wordt het niet

De Bricks & Wood x New Balance 1906 Utility "Multicolor" heeft een diepzwarte basis die prachtig contrasteert met opvallende, multicoloured accenten. Deze levendige tinten, geïnspireerd door de schitterende kleuren van de Madagascan Sunset Moth, creëren een design dat direct in het oog springt.

Het ontwerp bevat subtiele overgangen van zwart naar levendige tinten geel, aquamarijn en neon groen. Deze gedurfde colorway zorgt niet alleen voor een opvallende look, maar benadrukt ook de verbinding tussen de natuur en het hectische stadsleven. De 1906 Utility behoudt de kernwaarden van comfort en duurzaamheid van het oorspronkelijke model, met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie zoals de ABZORB-tussenzool die zorgt voor uitstekende ondersteuning, demping en grip. Dit maakt de sneaker ideaal voor dagelijks gebruik.

Op vrijdag 18 oktober dropt de Bricks & Wood x New Balance 1906 Utility "Multicolor" bij verschillende verkooppunten.

Bricks & Wood x New Balance 1906 "Multicolor"

Oct
18
Coming soon
Bricks & Wood x New Balance 1906 Utility "Multicolor"

Bricks & Wood x New Balance 1906 Utility "Multicolor"

M1906ND1
Alle verkooppunten
Bricks Wood x New Balance 1906 Utility Multicolor Foto 2
Bricks Wood x New Balance 1906 Utility Multicolor Foto 4
Bricks Wood x New Balance 1906 Utility Multicolor Foto 5
Bricks Wood x New Balance 1906 Utility Multicolor Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur