Na eerdere succesvolle samenwerkingen komen Brain Dead en Adidas opnieuw samen voor een reeks nieuwe colorways voor de iconische Stan Smith sneaker. Deze nieuwe samenwerking omvat voorlopig drie colorways: de Brain Dead x Adidas Stan Smith "Bliss", "Vapour Pink" en "Shadow Green". Er lijkt nog een vierde colorway aan te komen, maar deze is nog niet bevestigd.

Brain Dead, opgericht door Kyle Ng, staat bekend om zijn unieke, edgy benadering van mode en cultuur. Wat ooit begon als een kleinschalig project, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk met een indrukwekkende lijst samenwerkingen, waaronder met merken als Oakley, Carhartt en zelfs met de rockband Red Hot Chili Peppers. Adidas en Brain Dead zijn geen vreemden voor elkaar. Eerdere samenwerkingen hebben geleid tot een aantal populaire releases, zoals een paar Stan Smiths die enkel in Londen verkrijgbaar waren tijdens het Wimbledon-tennistoernooi.

Brain Dead x Adidas Stan Smith Vapour Pink Foto 3

Met een witte, roze en groene colorway hebben Adidas en Brain Dead voor ieder wat wils

Of je nu liefhebber bent van witte sneakers, of juist meer van een opvallend roze of een herfstige groene kleurstelling houdt, deze collab heeft voor ieder wat wils. De Brain Dead x Adidas Stan Smith "Bliss" is voorzien van een lichtroze leren bovenwerk, aangevuld met groene, pluizige accenten op de hiel en veters. Het Brain Dead-logo is, net als bij de andere twee sneakers, subtiel uitgevoerd door perforaties in het leer, wat zorgt voor een stijlvolle, ingetogen uitstraling.

De Brain Dead x Adidas Stan Smith "Vapour Pink" kiest voor een gewaagder ontwerp, met een donkerblauwe leren basis, contrasterende oranje hielelementen en lichtblauwe, pluizige veters. De combinatie van kleuren en texturen maakt deze schoen een echte blikvanger.

Meer liefhebber van een ingetogen colorway die ook nog eens perfect is voor de herfst? Dan is de Brain Dead x Adidas Stan Smith "Shadow Green" misschien wel wat voor jou. Dit ontwerp maakt gebruik van groene en bruine tinten en blijft trouw aan de klassieke Stan Smith, maar met een aantal Brain Dead-details die de sneaker net even anders maken.

Scoor deze drie colorways op 7 september bij diverse verkooppunten, waaronder op Adidas.nl.

Brain Dead x Adidas Stan Smith "Shadow Green", "Bliss" en "Vapour Pink"

Sep
07
Brain Dead x Adidas Stan Smith "Shadow Green"

Brain Dead x Adidas Stan Smith "Shadow Green"

IH3433
Alle verkooppunten
Sep
07
Brain Dead x Adidas Stan Smith "Bliss"

Brain Dead x Adidas Stan Smith "Bliss"

IH3432
Alle verkooppunten
Sep
07
Brain Dead x Adidas Stan Smith "Vapour Pink"

Brain Dead x Adidas Stan Smith "Vapour Pink"

IH3434
Alle verkooppunten
Brain Dead x Adidas Stan Smith Bliss Foto 5
Brain Dead x Adidas Stan Smith Bliss Foto 3
Brain Dead x Adidas Stan Smith Bliss Foto 1
Brain Dead x Adidas Stan Smith Vapour Pink Foto 1
Brain Dead x Adidas Stan Smith Vapour Pink Foto 3
Brain Dead x Adidas Stan Smith Vapour Pink Foto 7
Brain Dead x Adidas Stan Smith Shadow Green Foto 2
Brain Dead x Adidas Stan Smith Shadow Green Foto 1
Brain Dead x Adidas Stan Smith Shadow Green Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur