A Ma Maniére is inmiddels een bekende naam geworden als het gaat om samenwerkingen die resulteren in gewilde sneakers. Het merk is geliefd om de naadloze mix van luxe, vakmanschap en culturele verhalen. Het merk werd opgericht door James Whitner, die het de naam A Ma Maniére gaf, wat "op mijn manier" betekent. Door de jaren heen heeft A Ma Maniére samengewerkt met verschillende grote merken in de sneakerindustrie, waaronder Nike, Adidas en vooral Air Jordan.

Morgen staat er weer een nieuw hoofdstuk voor de deur, want beide merken hebben de iconische Air Jordan 4 sneaker een nieuwe look gegeven. Het resultaat mag er zijn: zoals te zien is op de foto’s van de A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping", is dit een absolute must-have. Zet je wekker maar alvast, want deze sneaker zul je niet willen missen!

A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 1

A Ma Maniére viert met deze Jordan 4-release hun 10-jarig bestaan

A Ma Maniére draait alweer 10 jaar mee, en ter ere van hun jubileum droppen ze deze bijzondere A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping". Het merk staat bekend om hun toewijding aan hoogwaardige materialen, en ook deze release vormt daarop geen uitzondering. Met een monochromatische "fossil stone" bovenkant, gemaakt van premium suède, straalt de sneaker luxe uit, terwijl het een minimalistische look behoudt. De neutrale tinten van zwart, grijs en fossil stone maken de schoen makkelijk te combineren met verschillende outfits.

Ook de binnenkant biedt een premium ervaring. De gewatteerde voeringen in een diepe "burgundy crush" tint tillen het luxegevoel van de schoen naar een hoger niveau, waardoor de binnenkant net zo speciaal aanvoelt als de buitenkant.

Als subtiel contrast met het fossil-kleurige bovenwerk zijn er crèmekleurige veters en tussenzolen toegevoegd, wat het ontwerp nog verfijnder maakt. Daarnaast speelt branding een belangrijke rol in dit ontwerp, met afwisselende logo's op de tong die zowel het iconische Jumpman-logo als het kenmerkende logo van A Ma Maniére tonen. Deze co-branding benadrukt dat dit een bijzondere samenwerking is.

A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 2

Het verhaal achter "While You Were Sleeping"

Deze sneaker draait niet alleen om design — er schuilt ook een krachtig verhaal achter. De naam van de sneaker, "While You Were Sleeping," is een verwijzing naar de kracht van vrouwen en benadrukt het idee dat je iets waardevols kunt achterlaten, ook al wordt het niet meteen door iedereen opgemerkt. A Ma Maniére heeft altijd hun platform gebruikt om maatschappelijke kwesties aan te kaarten en onderbelichte stemmen te versterken, en deze release vormt daarop geen uitzondering.

Elk aspect van de sneaker is zorgvuldig samengesteld, van de gebruikte materialen tot de verborgen boodschappen die erin zijn verwerkt.

A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 3

Hoe, waar en wanneer kun je de A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping" kopen?

Het zal nog een flinke uitdaging worden om de A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping" morgen (25 september) te bemachtigen. Het lijkt erop dat je weer vroeg uit bed moet om deze exclusieve release te scoren. Daarnaast zullen verschillende webwinkels de sneaker via een raffle releasen. We hebben uiteraard alle verkooppunten voor je op een rijtje gezet, die je hieronder kunt vinden.

A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping" verkooppunten

Sep
26
Out now
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping"

A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns "While You Were Sleeping"

FZ4810-200
Alle verkooppunten
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 4
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 5
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 6
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 7
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 8
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 9
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 10
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 11
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 12
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 13
A Ma Maniére x Air Jordan 4 Retro OG SP Wmns While You Were Sleeping Foto 14
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur