De samenwerking tussen de Puerto Ricaanse superster Bad Bunny en Adidas blijft onverminderd succesvol. Dit keer komt het duo met een nieuwe versie van de iconische Gazelle Indoor sneaker: de Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor "Benito". Deze samenwerking belooft opnieuw de unieke stijl van Bad Bunny te combineren met de klassieke designs van Adidas.

Na eerdere populaire releases, zoals de "San Juan"-colorway, trekt de "Benito"-versie van de Gazelle Indoor de aandacht met een ingetogen maar verfijnde look.

Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 7

Het bovenwerk van de Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor "Benito" is uitgevoerd in crèmekleurig suède, met lichtgrijze overlays rondom de neus, veteroogjes, enkel en hiel. Deze aardetinten maken de sneaker gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, wat perfect aansluit bij Bad Bunny’s relaxte, maar opvallende stijl. De zwarte tong en de Three Stripes aan de zijkant zorgen voor een mooi contrast, terwijl de transparante gumzool een retro touch toevoegt.

Wat deze samenwerking echt bijzonder maakt, is de aandacht voor details. De "Benito"-branding is subtiel, maar effectief verwerkt op de hiel en enkels van de sneaker. Daarnaast geeft de vernieuwde toe box de klassieke Gazelle een moderne twist.

Scoor de Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor "Benito" op zaterdag 21 september bij diverse verkooppunten.

Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor "Benito"

Sep
16
Out now
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor "Benito"

Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor "Benito"

IF9735
Alle verkooppunten
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 1
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 2
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 3
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 4
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 5
Bad Bunny x Adidas Gazelle Indoor Benito Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur