Op donderdag 31 oktober dropt Nike de Air Max 90 sneaker in een opvallende, nieuwe colorway: de Nike Air Max 90 "Metallic Copper", die om 9 uur 's morgens te koop zal zijn.

Deze glanzende colorway is een eerbetoon aan de iconische stijl van de late jaren '90 en haalt inspiratie uit de legendarische Nike Air Tuned Max "Celery" uit 1999. Met zijn gedurfde metallic afwerking en retro vibes, brengt deze release niet alleen de nostalgie terug van de jaren '90, maar geeft het ook een frisse, moderne draai aan een klassieker.

Nike Air Max 90 Metallic Copper Foto 6

Nostalgische jaren '90 vibes voeren de boventoon bij de Nike Air Max 90 "Metallic Copper"

Wat deze sneaker echt onderscheidt van andere colorways van de Air Max 90, is de perfecte balans tussen materialen en kleuren, die samen zorgen voor een opvallende, nostalgische uitstraling. De basis van zwart mesh biedt stevigheid en ventilatie, terwijl de overlays schitteren in een Metallic Copper afwerking. Deze metallic details geven de sneaker een luxe, opvallende look die naadloos aansluit bij de retrovibes.

De Dark Russet-accenten op de veteroogjes en branding brengen extra diepte en contrast, terwijl de semi-transparante gumzool een heerlijke, retro flair toevoegt. Deze sneaker is de perfecte mix van klassieke jaren '90 stijl en een eigentijdse touch, waardoor hij moeiteloos elke outfit naar een hoger niveau tilt. Daarnaast valt de premium feel van de schoen op door het gebruik van leer en synthetische overlays, die samen voor een hoogwaardige look zorgen. De klassieke zwarte middenzool benadrukt de metallic bovenkant nog meer, terwijl de gumzool het geheel mooi afrondt.

Zet donderdag 31 oktober alvast in je agenda, want de Nike Air Max 90 "Metallic Copper" wil je niet missen. 

Nike Air Max 90 "Metallic Copper"

Oct
31
Coming soon
Nike Air Max 90 "Metallic Copper"

Nike Air Max 90 "Metallic Copper"

HQ4042-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Metallic Copper Foto 1
Nike Air Max 90 Metallic Copper Foto 2
Nike Air Max 90 Metallic Copper Foto 3
Nike Air Max 90 Metallic Copper Foto 4
Nike Air Max 90 Metallic Copper Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur