Aime Leon Dore is het modemerk van niemand minder dan Teddy Santis. Zijn merk, dat in 2014 werd opgericht, staat bekend om een mix van streetwear en klassieke New Yorkse stijl. De samenwerkingen van het merk met andere iconische namen benadrukken de toewijding aan het creëren van duurzame en stijlvolle kleding.

Een van de sneakers waar Aime Leon Dore samen met New Balance aan heeft gewerkt, is de New Balance 1000 sneaker. Dit model staat symbool voor de toewijding van beide merken aan vakmanschap en design. Op donderdag 20 juni komen beide merken met een nieuwe release: de Aime Leon Dore x New Balance 1000 "Sea Salt".

Aime Leon Dore x New Balance 1000 Sea Salt Foto 4

Teddy Santis en Aime Leon Dore flikken het weer met deze New Balance 1000 "Sea Salt"

Een schoen hoeft niet per definitie erg aanwezig te zijn om succesvol te zijn; dat is zeker het geval bij deze nieuwe Aime Leon Dore x New Balance 1000 "Sea Salt." Deze editie van de ALD x New Balance 1000 heeft een strak wit en grijs kleurenpalet, wat ervoor zorgt dat de sneaker eindeloos te combineren is met vrijwel elke outfit.

De sneaker is vrijwel volledig voorzien van leer in combinatie met een mesh sockliner, wat niet alleen zorgt voor een herkenbare stijl maar ook voor superieur comfort. Ook zien we Aime Leon Dore-branding terug op de schoen, rond de voorvoet en op de inlegzool om precies te zijn. De bekende New Balance "N"-logo's zijn weer aanwezig op de zijkanten. Het strakke design van de sneaker wordt doorgetrokken naar de duurzame rubberen buitenzool, wat zorgt voor een frisse look die perfect is voor de zomer.

Scoor deze Aime Leon Dore x New Balance 1000 "Sea Salt" op donderdag 20 juni via diverse verkooppunten.

Aime Leon Dore x New Balance 1000 "Sea Salt"

Jun
20
Aime Leon Dore x New Balance 1000 "Sea Salt"

Aime Leon Dore x New Balance 1000 "Sea Salt"

M1000AC1
Alle verkooppunten
Aime Leon Dore x New Balance 1000 Sea Salt Foto 5
Aime Leon Dore x New Balance 1000 Sea Salt Foto 2
Aime Leon Dore x New Balance 1000 Sea Salt Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur