Adidas heeft een nieuwe colorway aangekondigd van de iconische Epi Pro sneaker. Het gaat om de Adidas Epi Pro Low "Red White Blue", uitgevoerd in een opvallende Core White / Preloved Blue / Team Collegiate Red kleurstelling, die zorgt voor echte retro vibes. Deze unieke release is een eerbetoon aan Juan Antonio San Epifanio, beter bekend als 'Epi', een basketballegende die in de jaren '80 de Europese basketbalvelden domineerde.

Met deze re-release brengt Adidas niet alleen een stukje sportgeschiedenis terug, maar ook de tijdloze looks van een iconische sneaker opnieuw onder de aandacht.

Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 6

De Adidas Epi Pro Low "Red White Blue" straalt pure jaren '80 retro vibes uit

Deze unieke release is geïnspireerd op de schoenen die Epi droeg tijdens zijn gloriejaren, gecombineerd met moderne updates voor extra comfort en een eigentijdse stijl. De sneaker haalt inspiratie uit de legendarische Adidas Rivalry, een veel geziene basketbalschoen in de jaren '80. Het leren bovenwerk, afgewerkt met rubberen details en metallic-gouden accenten, geeft de schoen een premium vintage uitstraling.

Wat deze sneaker bijzonder maakt, is niet alleen het eerbetoon aan Epi, maar ook de zorgvuldige aandacht voor detail. De rubberen cupzool met EVA-inzet biedt uitstekende demping en ondersteuning, waardoor de schoen ideaal is voor zowel sportieve activiteiten als casual outfits. De klassieke vetersluiting en textielvoering zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl de opvallende kleurstelling van wit, blauw en rood de schoen een retro look geeft in een fris, modern jasje.

Scoor de Adidas Epi Pro Low "Red White Blue" vanaf dinsdag 10 september bij diverse verkooppunten.

Adidas Epi Pro Low "Red White Blue"

Sep
10
Adidas Epi Pro Low "Red White Blue"

Adidas Epi Pro Low "Red White Blue"

ID3966
Alle verkooppunten
Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 1
Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 2
Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 3
Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 4
Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 5
Adidas Epi Pro Low Red White Blue Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur