De SL 72 sneaker van Adidas lijkt hard op weg te zijn om dé verrassing van 2024 te worden. Dit retro model is al in verschillende colorways uitgebracht, maar de Adidas SL 72 OG "Silver Metallic" is echt uniek. Deze sneaker is perfect voor iedereen die niet bang is om op te vallen.

Het iconische SL 72 model springt direct in het oog dankzij het metallic bovenwerk, dat een moderne twist geeft aan een klassiek design. De kleurencombinatie van Silver Metallic, Collegiate Navy en Off White zorgt voor een stijlvolle en veelzijdige uitstraling, ideaal voor wie een statement wil maken. Het metallic leren bovenwerk is niet alleen een visuele eyecatcher, maar biedt ook duurzaamheid en een premium gevoel. Extra metallic accenten op de overlays en de neus versterken de futuristische look van de schoen. De contrasterende leren details op de 3-Stripes en het hielstuk geven de sneaker een elegante afwerking die het geheel mooi in balans brengt.

Onderaan de sneaker blijft Adidas trouw aan de sportieve oorsprong van het model, met een comfortabele EVA-middenzool die bij elke stap voor demping zorgt. De rubberen loopzool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor deze SL 72 OG niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel. Met deze release bouwt Adidas verder aan de rijke geschiedenis van de SL 72 OG, terwijl het tegelijkertijd een nieuwe generatie aanspreekt met een opvallend en modern design.

De Adidas SL 72 OG "Silver Metallic" is vanaf zaterdag 10 augustus verkrijgbaar op de website van Adidas.

Adidas SL 72 OG "Silver Metallic"

Aug
10
Adidas SL 72 OG "Silver Metallic"

Adidas SL 72 OG "Silver Metallic"

JH8654
Alle verkooppunten
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 2
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 3
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 4
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 5
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 6
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 7
Adidas SL 72 OG Silver Metallic Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur