Adidas staat erom bekend liefhebbers van iconische modellen, waaronder de Gazelle Indoor sneaker, steeds weer te verrassen met nieuwe, frisse colorways. De aankomende Adidas Gazelle Indoor "Maroon", die op dinsdag 3 september zal uitkomen, is daar geen uitzondering op. De Gazelle Indoor, die oorspronkelijk in de jaren '70 werd gelanceerd als indoor sportschoen, heeft inmiddels een plek weten te veroveren als een van de populairste casual sneakers van dit moment.

De nieuwe Gazelle Indoor "Maroon" biedt een frisse kijk op de klassieke sneaker. Het bovenwerk is uitgevoerd in een diepe Maroon kleur, gemaakt van hoogwaardig suède dat niet alleen duurzaam is, maar ook een premium uitstraling heeft. Deze rode tint wordt prachtig geaccentueerd door contrasterende witte details, zoals de gekartelde Three Stripes en het hielstuk, wat zorgt voor een fris contrast.

Wat deze versie echt bijzonder maakt, is de combinatie van klassieke en moderne elementen. De gouden "Gazelle" branding op de zijkant en tong verwijst naar de sportieve geschiedenis van het model, terwijl de lichtroze overlays rondom de T-vormige toebox en veters zorgen voor een subtiel, warm contrast. De semi-transparante gumrubberen zool behoudt de retro uitstraling en biedt tegelijkertijd uitstekende grip.

Scoor deze Adidas Gazelle Indoor "Maroon" op dinsdag 3 september bij diverse verkooppunten.

Adidas Gazelle Indoor "Maroon"

Sep
03
Adidas Gazelle Indoor "Maroon"

Adidas Gazelle Indoor "Maroon"

IF9647
Alle verkooppunten
Adidas Gazelle Indoor Maroon Foto 4
Adidas Gazelle Indoor Maroon Foto 3
Adidas Gazelle Indoor Maroon Foto 1
Adidas Gazelle Indoor Maroon Foto 2
Adidas Gazelle Indoor Maroon Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur