Adidas lanceert vandaag twee nieuwe colorways voor de iconische Adidas Country Japan sneaker, bekend om zijn ultieme combinatie van retrodesign en moderne functionaliteit. Deze keer gaat het om de Adidas Country Japan "Collegiate Green" en Adidas Country Japan "Black Blue", die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.

Adidas Country Japan Black Blue Foto 2

Adidas Country Japan "Black Blue"

De Adidas Country Japan "Black Blue" is een elegante en stijlvolle sneaker die geïnspireerd is door klassieke sportmodellen en verrijkt is met moderne designelementen. Het bovenwerk, dat voornamelijk zwart is, wordt aangevuld met strakke witte accenten, wat de schoen een tijdloos en verfijnd uiterlijk geeft. De combinatie van premium leer en suède zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling, terwijl de kenmerkende drie witte strepen langs de zijkanten een scherpe en doordachte look creëren. Wat extra opvalt, is de blauwgekleurde Adidas-branding rond de enkels.

Op het gebied van prestaties en comfort stelt de sneaker niet teleur. De EVA-middenzool biedt uitstekende demping en ondersteuning, waardoor de schoen geschikt is voor langdurig dragen. De rubberen buitenzool, met een klassiek visgraatprofiel, zorgt voor superieure grip op verschillende oppervlakken.

Adidas Country Japan "Black Blue"

Sep
16
Out now
Adidas Country Japan "Black Blue"

Adidas Country Japan "Black Blue"

IH0299
Alle verkooppunten
Adidas Country Japan Collegiate Green Foto 2

Adidas Country Japan "Collegiate Green"

Voor de Adidas Country Japan "Collegiate Green" heeft Adidas gekozen voor een frisse, levendige kleurstelling. Het bovenwerk is voornamelijk wit, met gedurfde groene en subtiele off-white accenten, wat de sneaker een opvallende maar verfijnde look geeft. De kenmerkende groene Three Stripes langs de zijkant en de groene branding op de tong en hiel versterken het retrogevoel.

Net als zijn "Black Blue"-tegenhanger biedt de "Collegiate Green" ook superieur comfort. De EVA-middenzool zorgt voor uitstekende schokabsorptie, en de rubberen buitenzool met visgraatprofiel biedt stevige grip. Dit model is perfect om te dragen als casual sneaker, maar ook ideaal voor een sessie in de sportschool.

Adidas Country Japan "Collegiate Green"

Sep
16
Out now
Adidas Country Japan "Collegiate Green"

Adidas Country Japan "Collegiate Green"

IE4042
Alle verkooppunten
Adidas Country Japan Black Blue Foto 4
Adidas Country Japan Black Blue Foto 5
Adidas Country Japan Black Blue Foto 3
Adidas Country Japan Black Blue Foto 1
Adidas Country Japan Collegiate Green Foto 5
Adidas Country Japan Collegiate Green Foto 4
Adidas Country Japan Collegiate Green Foto 3
Adidas Country Japan Collegiate Green Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur