Deze Adidas Berlin 24 "Blue" is een limited edition sneaker die een eerbetoon brengt aan een van de spannendste momenten van het EK 2024. Deze Adidas Berlin sneakers zijn met de hand gemaakt in Duitsland en vervaardigd van premium suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De blauwe bovenkant van de sneaker, gecombineerd met de 3-Stripes met kleuraccenten, verwijst naar het iconische stadion en het openbaar vervoer van Berlijn. Dit ontwerpelement viert de rijke voetbalgeschiedenis en de gaststad van een van de meest bekeken kampioenschappen. De gumrubberen loopzool biedt niet alleen uitstekende grip, maar maakt de schoen ook ideaal voor het verkennen van de hoofdstad.

Kenmerken van de Adidas Berlin 24 sneaker omvatten een suède bovenwerk, leren voering en een loopzool van gumrubber, in de kleur Blue / Cloud White / Dark Marine. Deze exclusieve schoenen zijn ontworpen om zowel stijl als functionaliteit te bieden aan degenen die het geluk hebben ze te bemachtigen.

Adidas heeft slechts een beperkt aantal paren geproduceerd, waardoor het een must-have is voor elke voetballiefhebber die op zoek is naar een uniek stuk voetbalgeschiedenis. 

Scoor deze Adidas Berlin 24 "Blue" op de dag van de EK-finale, zondag 14 juli, op de website van Adidas.

Adidas Berlin 24 "Blue"

Jul
14
Coming soon
Adidas Berlin 24 "Blue"

Adidas Berlin 24 "Blue"

IG2108
Alle verkooppunten
Adidas Berlin 24 Blue Foto 3
Adidas Berlin 24 Blue Foto 1
Adidas Berlin 24 Blue Foto 2
Adidas Berlin 24 Blue Foto 4
Adidas Berlin 24 Blue Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur