De "All Blacks" is de bijnaam voor het nationale rugby union-team van Nieuw-Zeeland, dat bekend staat om hun dominantie in de sport. Het team werd opgericht in 1903 en heeft een lange geschiedenis en een indrukwekkend palmares. Ze hebben de Rugby World Cup drie keer gewonnen, in 1987, 2011 en 2015, en ze hebben consequent een van de hoogste winstpercentages van alle sportteams ter wereld, vaak meer dan 75%. De All Blacks worden door World Rugby vaak gerangschikt als het nummer één team ter wereld.

De invloed van Adidas in de sportwereld is ongeëvenaard en strekt zich zelfs uit tot rugby, waar het merk een sterk partnerschap heeft met het Nieuw-Zeelandse nationale rugbyteam, de All Blacks. Liefhebbers van volledig zwarte sneakers, met een voorkeur voor Adidas, kunnen hun lol weer op. Vandaag dropte Adidas namelijk een heerlijke nieuwe colorway voor de Adidas Gazelle sneaker, waarmee ze de 25 jaar samenwerking met de All Blacks vieren. Zoals je kunt zien, is deze All Blacks x Adidas Gazelle vrijwel volledig in het zwart uitgevoerd, met een vleugje Silver Metallic.

All Blacks x Adidas Gazelle Foto 8

Adidas viert de 25-jarige samenwerking met de All Blacks met een nieuwe Gazelle sneaker

Voor de 25e verjaardag van de samenwerking tussen Adidas en de All Blacks krijgt de Gazelle een geraffineerde make-over. Het bovenwerk is gemaakt van premium suède, wat een en al luxe uitstraalt. Leren accenten op de Three Stripes, hiel tabs, sockliners en tong dragen bij aan de premium look. Het Silver Metallic Gazelle-logo op de middenvoet steekt mooi af tegen het donkere bovenwerk. Het zilver is ook toegepast op het Trefoil-logo op de tong en het verenlogo van de All Blacks op de hiel. Aan de binnenkant van de binnenzool staat een speciaal logo dat de 25-jarige samenwerking nog eens benadrukt. Onder de voet geven de zwarte tussenzool en buitenzool de sneaker een strakke, samenhangende afwerking.

Scoor deze All Blacks x Adidas Gazelle vandaag nog op de website van Adidas.

All Blacks x Adidas Gazelle

Jun
19
All Blacks x Adidas Gazelle

All Blacks x Adidas Gazelle

JI2161
Alle verkooppunten
All Blacks x Adidas Gazelle Foto 9
All Blacks x Adidas Gazelle Foto 3
All Blacks x Adidas Gazelle Foto 4
All Blacks x Adidas Gazelle Foto 5
All Blacks x Adidas Gazelle Foto 6
All Blacks x Adidas Gazelle Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur