Above The Clouds is een prominente sneaker- en streetwearboetiek gevestigd in Sydney, Australië. De winkel staat bekend om zijn zorgvuldig samengestelde selectie van eigentijdse en klassieke stijlen en heeft naam gemaakt door high fashion te combineren met urban street culture. Above The Clouds werd opgericht in 2010 en biedt een assortiment exclusieve kleding en schoenen, die zowel sneakerliefhebbers als modeliefhebbers aantrekken.

De boetiek heeft veel aandacht gekregen door samenwerkingen met verschillende sneakermerken, waaronder New Balance. Hun samenwerking met New Balance resulteerde bijvoorbeeld in de release van de 997 “Lucid Dream,” een sneaker met een strakke, minimalistische esthetiek en een mix van eersteklas materialen.

Op zaterdag 27 juli is het de beurt aan Asics, die samen met Above The Clouds een gezamenlijke GT-2160 sneaker zullen uitbrengen in de vorm van de bijzondere Above The Clouds x Asics GT-2160 "Chocolate Brown".

Above The Clouds x Asics GT 2160 Chocolate Brown

De Above The Clouds x Asics GT-2160 "Chocolate Brown" is een knipoog naar de jaren 2010.

In een naadloze mix van heden en verleden presenteren Above The Clouds en Asics de GT-2160 "Chocolate Brown." Deze sneaker, gedrapeerd in een elegant palet van cream en chocolate brown, is een eerbetoon aan de technische designtaal die de GT-2000 serie van begin 2010 definieerde.

De GT-2160 blijft trouw aan zijn verleden en behoudt de iconische ontwerpelementen die zijn voorgangers favoriet maakten onder sneakerliefhebbers. Belangrijke kenmerken zoals de gestroomlijnde esthetiek en de golvende vorm van de voorvoet zijn zorgvuldig behouden, zodat deze versie van de GT-2160 zowel een eerbetoon als een evolutie is. Eén blik op de GT-2160 "Chocolate Brown" en de invloed van de jaren 2010 is onmiskenbaar. De gesegmenteerde tussenzoolstructuur, een kenmerk van die tijd, is prominent aanwezig en biedt een blik op de robuuste techniek van de sneaker. Deze tussenzool, gecombineerd met de befaamde GEL-technologie-inzetstukken van Asics, levert geavanceerde dempingseigenschappen die uitzonderlijk comfort en ondersteuning bieden.

Deze Above The Clouds x Asics samenwerking is meer dan alleen een sneaker release; het is een viering van sneaker cultuur en innovatie. Dit partnerschap weerspiegelt een wederzijds respect voor erfgoed en een gedeelde visie voor de toekomst. Met de GT-2160 "Chocolate Brown" hebben beide merken een sneaker gecreëerd die nostalgie uitstraalt en tegelijkertijd moderne ontwikkelingen omarmt.

Scoor de Above The Clouds x Asics GT-2160 "Chocolate Brown" op zaterdag 27 juli via diverse verkooppunten.

Above The Clouds x Asics GT 2160 Chocolate Brown Foto 8
Above The Clouds x Asics GT 2160 Chocolate Brown Foto 7
Above The Clouds x Asics GT 2160 Chocolate Brown Foto 3
Above The Clouds x Asics GT 2160 Chocolate Brown Foto 2
Above The Clouds x Asics GT 2160 Chocolate Brown Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur