Rapper en stijlicoon A$AP Rocky is wereldwijd bekend om zijn invloedrijke rol in zowel de mode- als muziekindustrie. Met zijn scherpe gevoel voor stijl en unieke kijk op streetwear heeft hij in de loop der jaren succesvolle samenwerkingen opgezet met grote merken, waaronder PUMA. Deze nieuwe samenwerking komt dan ook niet als een verrassing, aangezien Rocky eerder al de Inhale-sneaker in samenwerking met PUMA nieuw leven heeft ingeblazen.

Na het succes van hun eerdere collab, waaronder de Inhale OG in mei 2024, keert het duo nu terug met een gedurfde, nieuwe versie: de A$AP Rocky x PUMA Inhale Distressed.

ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 5

De versleten details op de A$AP Rocky x PUMA Inhale Distressed zijn helemaal in de mode

De A$AP Rocky x PUMA Inhale Distressed valt op door zijn opvallende 'versleten' uiterlijk, helemaal in lijn met de huidige sneakertrend. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh, gecombineerd met verweerde leren en suède overlays. De bruin- en beige-tinten geven de schoen een bevlekt, gedragen uiterlijk, een stijl die je vaak terugziet in A$AP Rocky’s muziekvideo's en die momenteel populair is op straat. De subtiele "Flacko"-branding op de tong, een verwijzing naar Rocky’s bijnaam, benadrukt dat het om een exclusieve collab gaat.

Met de klassieke vorm van de Inhale-sneaker, inclusief de kenmerkende designlijnen en de sculpted zool, biedt deze versie een perfecte balans tussen stijl en comfort. De CMEVA-schuimzool zorgt voor extra demping, waardoor de sneaker de hele dag door comfortabel te dragen is.

De A$AP Rocky x PUMA Inhale Distressed is vanaf donderdag 26 september verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.

A$AP Rocky x PUMA Inhale Distressed

Sep
26
Coming soon
A$AP ROCKY x Puma Inhale Distressed

A$AP ROCKY x Puma Inhale Distressed

401624-01
Alle verkooppunten
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 1
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 2
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 3
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 6
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 4
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 7
ASAP ROCKY x Puma Inhale Distressed Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur